BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuvvetli yağışlara dikkat!----

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Kuvvetli yağışlara dikkat!
10 Mayıs 2013 - 12:46 www.finansgundem.com

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar kaç derece daha azalacak?

Yağışların Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir ile Adıyaman, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Adana’da kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık iç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz kıyıları ile Marmara’nın kuzeyi dışında tüm yurtta görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, K.Maraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, yerel dolu yağışı vb. ) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)