BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKüsurat bağışı----

Küsurat bağışı

Küsurat bağışı
02 Haziran 2016 - 06:13 www.finansgundem.com

6 Haziran'da Türkiye'den çıkacak PayPal'ın kullanıcıları, 15 TL, 10 dolar veya 10 Euro altındaki paralarını çekemeyecek. Kalan küsuratlar bağış kampanyaları düzenleniyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) lisans alamayan PayPal Türkiye’nin operasyonlarını durduracağını açıklaması ses getirdi.

6 Haziran’da Türkiye’den çıkacak PayPal kullanıcıları, 15 TL, 10 dolar veya 10 Euro altındaki paralarını çekemeyecek. Bunun üzerine başta Ekşi Sözlük’te olmak üzere birçok sosyal ağda hesaplarda kalacak küsuratlar için kampanyalar düzenlenmeye başladı. Kampanyalarda para çekme limitinin altında kalan meblağların PayPal hesabı olan sosyal sorumluluk kurumlarına transfer ediliyor. En çok dikkat çeken bağışlardan biri de Lösev Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) oldu. ‘[email protected]’ e-posta adresine gönderilen küsuratlar, yeni bir ameliyat cihazının alınması için kampanyaya dönüştürüldü.
LÖSEV açıklamasında “Paypal bağışlarınızla cesaretlendik hastanemize bu cihazı kazandırmaya karar verdik” denildi. Paylaşılan fotoğrafta ameliyat cihazının ücreti ve toplanan bağış da yer aldı. 120 bin Euro fiyatı olan ameliyat cihazı için dün saat 10.00 itibariyle 30 bin 829 Euro toplandı. PayPal üzerinden bağış yapabilmek için hesabınıza giriş yaptıktan sonraki ekranda en üstteki ‘gönder ve iste’ sekmesine basarak ‘arkadaşlarınıza ve ailenize para gönderin’ seçeneğine tıklayın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)