BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurtalan'da askeri birliklere saldırı----

Kurtalan'da askeri birliklere saldırı

Kurtalan'da askeri birliklere saldırı
10 Ağustos 2015 - 00:21 www.finansgundem.com

Siirt Kurtalan Jandarma Komutanlığı ve Beykent Komando Tabur Komutanlığı'na PKK'lılarca eş zamanlı saldırı düzenlendi

Kurtalan'da saat 22.45 sıralarında PKK'lılar eş zamanlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ile ilçeye 3 kilometre mesafede bulunan Beykent Komando Tabur Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle yaklaşık 10 dakika süren çatışma yaşandı. Çatışmada ilk bilgilere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Çatışmaların yer yer sürdüğü ilçeye Siirt'ten ambulanslar sevk edildi.

TUNCELİ'DE SALDIRI

Tunceli'ye 20 kilometre mesafede bulunan Çiçekli Jandarma Karakolu'na bugün saat 18.30 sıralarında kalabalık bir grup PKK'lı tarafından önce raketarla saldırı düzenledi. İki roketatar karakolun bahçesinde düşerek infilak ederken yangın çıktı. Karakola hakim tepelere gizlenen PKK'lılar da karakola uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakoldaki askerlerin de anında karşılık vermesiyle yaklaşık 15 dakika süren çatışma yaşandı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Çatışmanın yaşandığı sırada Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan 2 Kobra helikopter PKK'lıların bulunduğu bölgeleri bombalayıp, yoğun ateş altına aldı. PKK'lılar Zarguvat Ormanları bölgesine kaçarken, bölgeye Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli askerler sevk edildi.

Zarguvat Ormanları bölgesinde askerler ile PKK'lılar arasında zaman zaman çatışmaların sürdüğü öğrenildi. Roketatarın yolaçtığı karakol bahçesinde ile çevrede çıkan yangın Tunceli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)