BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKriz ülkesine Alman şirketten yatırım----

Kriz ülkesine Alman şirketten yatırım

Kriz ülkesine Alman şirketten yatırım
26 Mart 2013 - 15:22 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Samaras, SAP Yönetim Kurulu Başkanı Jim Hagemann Snabe'i kabul etti

Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, yabancı yatırımcıları ülkeye çekme çabaları kapsamında Alman Yazılım Şirketi'nin (SAP) Yönetim Kurulu Başkanı Jim Hagemann Snabe'i kabul etti.
Başbakanlık konutunda gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Snabe,''Başbakan Samaras ile çok verimli bir toplantı geçirdik. Şahsen ben Yunanistan'ın ilerleme sürecinden etkilendim. Dünyanın en büyük yazılım şirketi olarak burada bulunmamızın asıl hedefi Yunanistan'ın önümüzdeki süreçte gündeminde olan yenilik ve geliştirme aşamasına katkıda bulunmak''dedi.
Yunanistan piyasasına odaklanabilmek için Güney Avrupada'ki merkez ofislerini Atina'ya taşımayı planladıkları da ifade eden Snabe, yeni yetişen gençlere eğitim vererek işsizlik sorununa da çözüm getirebileceklerine inandıklarını belirtti.
Merkezi Almanya'da bulunan SAP, 1972 yılında 5 eski IBM çalışanı tarafından kuruldu. Dünyanın 4. büyük yazılım firması olan SAP'ın dünya çapında 120'den fazla ülkede ofisi ve binlerce çalışanı bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)