BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin açıklama----

Kremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin açıklama

Kremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin açıklama
16 Eylül 2022 - 19:50 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Şangay İşbirliği Örgütü 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından Kremlin'den açıklamalarda bulunuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şangay zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Putin, "Türkiye'nin Rus gazı ödemelerinin yüzde 25'ini ruble ile yapması kısa sürede yürürlüğe konacak" dedi. Öte yandan Putin, tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Erdoğan'a teşekkür etti.

RUS GAZI ÖDEMELERİNİN YÜZDE 25'İ RUBLEYLE YAPILACAK

Kremlin'den görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, Putin'in "Türkiye'nin Rus gazı ödemelerinin yüzde 25'ini ruble ile yapması kısa sürede yürürlüğe konacak" ifadelerine yer verildi.

AKKUYU KONUSUNDA ANLAŞMALAR İMZALANDI

Açıklamada Putin'in "Akkuyu Nükleer Santral İnşaatı konusundaki anlaşmalar imzalandı. Ukrayna tahılının büyük bölümünün fakir ülkelere ulaşmasını ümit ediyorum. Ukrayna tahılının büyük bölümünün fakir ülkelere ulaşmasını ümit ediyorum" sözlerine de yer verildi.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Putin ayrıca, "Türkiye, Rusya'dan doğal gaz sevkiyatları için Avrupa da dahil en güvenilir rotalardan biri haline geldi, TürkAkım sorunsuz bir şekilde çalışıyor" sözlerine yer verdi. Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Leyen: Putin'in yaptıklarının hesabını vermesi gerekiyor

 

Putin'den 'gübre' jesti

 

ABD: Putin seçim manipülasyonlarına 300 milyon dolar harcadı

 

ETİKETLER :