BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliçe Elizabeth, Kraliyet Ailesi'nin kararını açıkladı----

Kraliçe Elizabeth, Kraliyet Ailesi'nin kararını açıkladı

Kraliçe Elizabeth, Kraliyet Ailesi'nin kararını açıkladı
13 Ocak 2020 - 20:46 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle ile çiftin kraliyetteki resmi görevlerinden ayrılma kararına yönelik bir 'geçiş dönemi' konusunda anlaştı. Geçiş dönemi sırasında Sussex Dükü ve Düşesi İngiltere ve Kanada'da zaman geçirecek

İngiltere Kraliyet ailesinin üyeleri bugün Sandringham'da Kraliçe 2. Elizabeth'in de katıldığı bir zirve gerçekleştirdi. Zirvenin gündeminde ise kraliyetteki üst düzey görevlerinden ayrılarak, finansal olarak bağımsız olmak isteyen Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle vardı.

Kraliçe 2. Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle için Sandringham'daki zirveden sonra yaptığı açıklamada "geçiş dönemi"ni kabul etti.

Açıklamaya göre, kraliyet ailesinin Sussex Dükü ve Düşesi'nin geleceği hakkında "çok yapıcı tartışmalar" yapıldı ve Dük ile Düşes'in Kanada ve İngiltere'de zaman geçireceği bir geçiş dönemi olacağına karar verildi.

Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle geçen hafta Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilmek istediklerini açıklamışlardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)