BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPSS sınav sonuçları açıklandı----

KPSS sınav sonuçları açıklandı

KPSS sınav sonuçları açıklandı
14 Temmuz 2016 - 14:42 www.finansgundem.com

2016 KPSS sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 16.30'da açıklanması beklenen KPSS sınav sonuçları az önce açıklandı

KPSS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milyonlarca kişinin merakla beklediği KPSS sınav sonuçlarının bugün saat 16.30'da açıklanması bekleniyordu. KPSS sınav sonuçları az önce açıklandı.

Lisans mezunlarının katıldığı 22 - 29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 2016 yılı KPSS sonuçları heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilecekler. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS SINAV SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)