BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid -19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştirildi----

Kovid -19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştirildi

Kovid -19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştirildi
09 Nisan 2020 - 18:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Kovid -19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştirildiğini açıkladı. 3-4 saat süren test aşaması, BIOSENS sistemi ile sahada ve 60 dakikadan daha az sürede yapılabilecek.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Kovid -19 ile mücadele kapsamında yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştirildiğini açıkladı. Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Başkanlığımız tarafından desteklenen projeyle NANOBİZ firması tarafından Kovid-19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştiriliyor. 3-4 saat sürebilen test aşaması, BIOSENS sistemi ile sahada ve 60 dakikadan daha az sürede yapılabilecek” dedi.

Laboratuvar ortamında sağlıklı sonuçlar veren BIOSENS sisteminin, uygulama alanındaki test sürecinden sonra seri üretimine geçmesinin beklendiğini ifade eden Demir, sağlık çalışanları için büyük bir kolaylık oluşturacak sistemi geliştiren firması tebrik etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)