BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19 hastaları LGS'ye ambulansla gitti----

Kovid-19 hastaları LGS'ye ambulansla gitti

Kovid-19 hastaları LGS'ye ambulansla gitti
20 Haziran 2020 - 10:35 www.finansgundem.com

Adıyaman'da korona virüse yakalanan öğrenciler LGS sınavına ambulansla taşındı. Kovid hastalarının sınava girebilmesi için izole sınıflar oluşturuldu

Adıyaman'da, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedavisi gören öğrenciler, Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavına ambulanslarla gitti.

Sınav öncesinde kentteki korona virüs testleri pozitif çıkan ve tedavi gören öğrenciler için Adıyaman Lisesi'nde izole bir sınıf oluşturuldu.

Bu kapsamda, hastanede bulunan ve evlerinde karantina altında tutulan gençler, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla alınarak, sınava girecekleri okula götürüldü. Öğrencilerin sınavdan sonra yeniden alındıkları yerlere götürülecekleri bildirildi.

Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından evde karantina altında bulunan öğrencilerden Aydın Bekmezci, "Geçen günlerde korona virüs testim pozitif çıktı. Sağlık görevlileri sağ olsunlar gelip beni evden aldı. Şimdi sınava gireceğim. Sınavdan sonra da yeniden eve götürecekler. Umarım her şey güzel olur." dedi.

MSB, 400 öğrenciye virüs bulaştığı iddiasını yalanladı

 

O ilde maske takmak zorunlu oldu

 

Korona virüsün kaynağı ne: Vuhan'da altı ay sonra neler konuşuluyor, neler biliniyor?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)