BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19 aşısı olan öğretmene ders yasağı!----

Kovid-19 aşısı olan öğretmene ders yasağı!

Kovid-19 aşısı olan öğretmene ders yasağı!
28 Nisan 2021 - 09:34 www.finansgundem.com

Aşı karşıtlığında yeni nokta: ABD'de bir özel okul, korona virüs aşısı olan öğretmenlerin ders vermesini yasakladı

ABD'nin Florida eyaletindeki Miami kentinde bulunan bir özel okul, öğretmenlere Kovid-19 aşısı yaptırmamalarını söyledi. Okul yönetimi aşılanan öğretmenlerin öğrencilere ders vermesini de yasakladı.CBS Miami'nin haberine göre okulun kurucuları arasında yer alan Leila Centner, ailelere gönderdiği bilgide aşılanan eğitmenlerin öğrencilere yaklaştırılmayacağını söyledi. Centner, öğretmenlerin aşı yaptırmaları durumunda bunu haber vermelerini de şart koştu.

Okul yönetimi öğretmenlerden aşılanmayı yaz tatiline kadar ertelemelerini talep etti ve sonbaharda ise yalnızca aşılar hakkındaki araştırmalar tamamlanırsa işe dönebileceklerini bildirdi.

BİLİM İNSANLARI AŞININ YARARINI SAVUNUYOR

Aşı karşı tezlerden yola çıkan Centner Academy adlı okulun yöneticileri, "aşılanan kişilerin, aşısız kişilerin sağlığı üzerinde olumsuz etki oluşturabileceği" iddialarını savunuyor. The Times gazetesine göre Leila Centner, Facebook sayfasında da aşı karşıtı bir görüş paylaştı.

Bilim insanları ise bu iddiaların gerçeklikle bağı olmadığını söylüyor. ABD'li yetkililer de aşıların güvenliğinin pek çok kurum tarafından onaylandığını vurguluyor.

Miami'nin Design District bölgesinde yer alan özel eğitim kurumunda ücretler anaokulu için yıllık 15 bin dolardan başlıyor, orta okul düzeyinde ise 30 bin dolara (yaklaşık 245 bin TL) kadar yükseliyor.

ABD'de yaklaşık 141 milyon kişi aşılandı. Kitlesel aşılama programında yetişkin nüfusun yarısından fazlasına en az bir doz aşı yapıldı.

Tam kapanma öncesi İstanbul'dan kaçış trafiği!

Japonya, aşıların dağıtımı için 39 milyon dolar hibe edecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)