BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKöşeyi döndüler!----

Köşeyi döndüler!

Köşeyi döndüler!
04 Şubat 2014 - 16:00 www.finansgundem.com

Sevilen komedyenler Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in "Düğün Dernek" filminden ne kadar kazandıkları belli oldu

Başrollerini dönemin en sevilen komedyenleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı "Düğün Dernek"in filmi rekora koşuyor.

Birçok rakibinin aksine son derece düşük maliyetle çekilen film, dün itibariyle 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. "Düğün Dernek"in hasılat rakamı ise Türk sinema tarihinde bir rekora ulaştı. Filmi 21 Mart'ta ve yeni sahnelerle tekrar vizyona sokacaklarını açıklayan ekip, böylece Fetih 1453'ün yaklaşık 6 buçuk milyonluk seyirci rekorunu da kırmayı büyük oranda garantiledi. Sivas'taki bir düğünde yaşanan komik olayları anlatan "Düğün Dernek", özellikle başrol oyuncularının yüzünü güldürdü. Filme başlamadan önce, belirli bir ücret almak yerine gişe hasılatından yüzde 15 pay isteyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, deyim yerindeyse köşeyi döndü. 60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon lira kazanç elde ettikleri konuşulan ikili, tarihin de en karlı düğünlerinden birine imza attı.
Maliyeti: 3 milyon TL
Seyirci: 6.033.992
Hasılat: 59.759.779 TL
Hafta: 9
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)