BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Korona partisi' sonu oldu... Aşı karşıtı adam Kovid-19'dan öldü!----

'Korona partisi' sonu oldu... Aşı karşıtı adam Kovid-19'dan öldü!

'Korona partisi' sonu oldu... Aşı karşıtı adam Kovid-19'dan öldü!
24 Kasım 2021 - 14:22 www.finansgundem.com

Korona virüs salgını Avrupa'da dur durak bilmeden yayılmaya devam edyor. Avrupalılar aşı kampanyalarına katılıp salgının hızı kesilsin diye çağırılar yapılırken Avusturya'dan gelen bir haberse herkesi şoke etti.

Korona virüs salgınında düşmeyen vaka sayıları ve kış yüzünü gösterirken artan enfeksiyon oranlarıyla sarsılan Avrupa'da en sıkı tedbirleri uygulayan ve 20 günlük bir tam kapanmaya giden Avusturya'dan gelen haber herkesi şaşkına çevirdi.

55 yaşındaki Aşı Karşıtı adam korona partilerine katıldıktan bir hafta sonra Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybetti. Adamın daha önce de bu tür 'bilerek Koronavirüs kapma' partilerine katıldığı, son olarak kuzey İtalya'da yer alan Bolzano şehrinde gittiği bir partiden sonra virüsü kaparak bir hafta içinde yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam savaşını kaybettiği belirtildi.

Avusturya'nın İtalya'yla komşu olduğu Alp Dağları bölgesinde en az üç kişinin daha benzer etkinliklere katıldıktan sonra Kovid-19'a yakalanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bu kişilerin içinde bir de çocuğun yer aldığı açıklandı.

Sağlık yetkilileri bu tür aşı karşıtı kişilerin 'korona partileri'ne katılarak virüsü bilerek kapmaya ve iyileştikten sonra 'yeşil koronavirüs pasaportu' almaya çalıştıklarını düşünüyor. Zira koronavirüs kapıp iyileşen kişiler aşılanmamış olsalar da hastalığı geçirdikleri için çalışma yaşamı ve sosyal hayatta geçerli olan sertifikaları alabiliyorlar.

Avustralya’da aşı karşıtları gösteri yaptı

 

ABD'nin gönderdiği 1,3 milyon doz Kovid-19 aşısı Angola'ya ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)