BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorhan Berzeg, konulan ödül sonrasında da bulunamadı----

Korhan Berzeg, konulan ödül sonrasında da bulunamadı

Korhan Berzeg, konulan ödül sonrasında da bulunamadı
07 Ağustos 2023 - 17:17 www.finansgundem.com

52 gündür haber alınamayan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in yerini bildiren kişiye 1 milyon liralık ödül verileceği açıklanmıştı. Konulan ödül sonrasında da Berzeg hakkında yeni bir ihbar olmadı.

83 yaşındaki ünlü ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir'de köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Berzeg'in İngiliz eşi Angela Berzeg, 17 Haziran'da kaybolan 83 yaşındaki eşinin yerini bilen, eşini gören ve emniyet güçlerine ihbar eden kişiye 1 milyon liralık ödül verileceğini açıklamıştı.

Angela Berzeg ve avukatı Emre Akkaş, son durum hakkında konuştu.  Angela Berzeg, "Biz Korhan'ı çok özlüyoruz, aile çok özlüyor. Korhan, nerede bilmiyoruz. Hiçbir şey yapamadan her gün, haber bekliyoruz. Ödül koyduk, geçen cuma günü, ve hiç haber yok oradan, bekliyoruz hala " dedi. Angela Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, "Berzeg ailesi bir ödül açıkladı. Belli ihbarların geldiğini biliyoruz. Maalesef sonuçlanmış, somut bir bilgi haline gelmiş bir ihbar henüz yok" dedi.

52 GÜNDÜR KAYIP

Avukat Emre Akkaş, "52 gün oldu bugün itibarıyla. Tabi emniyet güçlerinin bölgede yoğun çalışmalar yaptığını biliyoruz, iletişim halindeyiz. Bizim de beklentimiz en kısa süre içerisinde Korhan Bey'in en kısa sürede bulunması ve evine dönmesi. Tabi bu süreçte özellikle emniyet güçlerinin çalışmalarına da destek olmak adına Berzeg ailesi, bu konuda bir ödül açıkladı. Belli ihbarların geldiğini biliyoruz. Henüz sonuçlanmış, somut bir bilgi haline gelmiş bir ihbar yok. Umarız, basın mensuplarının da desteğiyle bu haberin duyurulması ve Korhan Bey'in en kısa sürede ailesine dönmesi" açıklamasında bulundu.

Korhan Berzeg’i bulana 1 milyon TL ödül

 

Korhan Berzeg'in kaybında son durum

 

Türk bankacı 12 gündür kayıp: Sırrı Tina çözecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)