BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKöprüde risk var!----

Köprüde risk var!

Köprüde risk var!
20 Eylül 2013 - 13:57 www.finansgundem.com

Hafriyat sahası kapanan kamyoncular FSM Köprüsü'nde dalgalanmaya neden olmuştu. Köprüde riskin oluştuğu açıklandı

İstanbul Anadolu Yakası’nda döküm alanı bulamadıkları gerekçesiyle 2 bin hafriyatçının gerçekleştirdiği eylem hakkında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Hafriyat kamyonlarının geçişi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde risk oluştuğunu söyleyen Bakan Yıldırım, salınımın sınırlar içerisinde olduğunu belirtti.
Bakan Yıldırım şu şekilde konuştu: "Hafriyat kamyonlarının gelişigüzel yarış arabası gibi köprüye girmesi ve tamamının ağır araç olması ciddi risk oluşturur. Dün yaşanan olay bunlardan birisidir. Salınım sınırlar içerisinde olmuştur. Kısa sürmüştür. Ama bu bize bir işaret vermiştir. Kontrolsüz girişlerin engellenmesi lazım. Protesto demokratik bir haktır. Ama başkalarının hayatını riske sokmak haksızlıktır."
Döküm alanı Şile'ye taşındı
Sorunları belediye başkanı ve valiyle görüştüğünü kaydeden Bakan Yıldırım, "Dökümlerin Avrupa Yakası'na dökülmesi doğru bir talep değil. Yaptıkları işin gereği hem maliyetleri arttıracak hem de trafiği tıkayacak. Bu uygulamadan vazgeçildi. Şile tarafında geçici bir yer ayarlandı. Uzun vadede Çevre ve Orman Bakanlığı ile bir çalışma yapılacak" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)