BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKonya merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu----

Konya merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu

Konya merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu
01 Aralık 2017 - 13:53 www.finansgundem.com

Konya merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 11'i muvazzaf 12 asker yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY  soruşturması kapsamında, 12 asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.  İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tamamı astsubay olan zanlıların  yakalanması için Konya merkezli Diyarbakır, Şırnak, Gaziantep ve Şanlıurfa'da eş  zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, Konya'da 1, Diyarbakır'da 4, Şırnak'ta 3, Gaziantep ve  Şanlıurfa'da 2'şer kişi olmak üzere 12 kişiyi gözaltına aldı.   Konya'ya getirilen ve hastanede sağlık kontrolünden geçirilen  zanlılar, ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erik01 Aralık 2017 16:23

    Hangi suçu işlemişler acaba? Yani ne yapmışlar da suç olmuş. Darbe mi yapmışlar? Darbeye destek mi vermişler? O halde neden hala dışarıdalardi bugüne kadar. yok darbeye karışmadilarsa suçları ne? Hukuki olarak suç nedir? Tüm ceza hukuku ilkelerini ayaklar altına almak zorunda mıyız illa hınç içinde?