BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman'ın planları altüst oldu----

Kocaman'ın planları altüst oldu

Kocaman'ın planları altüst oldu
15 Şubat 2013 - 07:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 0-0 sonuçlanan BATE Borisov maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bate Borisov ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında aldıkları beraberliğin kendileri adına avantaj olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Takımımdan daha güçlü bir oyun bekliyordum ve iyi bir skorla İstanbul'a döneceğimizi düşünüyordum ancak bu gerçekleşmedi. BATE Borisov'un verimliliği ve kalitesi üst seviyede bir ekip. Böyle bir takım karşısında 90 dakikaya yakın 10 kişi oynamak çok çok zordu. Televizyondan izlemedim ama sahada gördüğüm kadarıyla hakem kırmızı kartta da son derece haklıydı. Zor bir oyundan sonra zor bir rakip karşısında bir kişi eksik oynadıktan sora 0-0 beraberlikle İstanbul'a dönmek bizim için ilk adımda şu anda bir avantaj olarak görülebilir. Bu görünen avantajı gerçek olan avantaja çevirmek ve turu geçmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." Karşılaşmanın 3. dakikasında kırmızı kart gören Meireles'e bir disiplin cezası verilip verilmeyeceği sorusu üzerine Kocaman, futbolcusunun oyunculuk ve insani kariyerine yakışmayan bir davranışta bulunduğunu, gerekli cezanın verileceğini söyledi. Kocaman, şöyle konuştu: "Net bir ifadeyle belirtmek gerekirse, ne oyunculuk ne insani kalitesine yakışmayan bir davranışta bulundu. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin içinde disiplin talimatları neyse ona uygun davranış gösterilecek. Esas olan ceza vermek değil, bu durumla karşılaşmamak. Ceza vermek hoş bir durum değil." Hem saha şartlarının hem de hava şartlarının beklediklerinden daha iyi olduğunu anlatan Kocaman, "Ama birini seçmek gerekirse saha biraz daha kötüydü. Her iki takımın da oyununu etkiledi" dedi. 
Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'nde planlarının ne olduğu sorusu üzerine, "Türk takımları için başlangıçlar çok önemli. O havayı yakalayabilmek bizim adımıza en önemli şeylerden bir tanesi. Bu tur bizim için çok önem arz ediyor. BATE ile şansımız ortak. Bu turu geçtiğimiz andan itibaren bence Avrupa Ligi ile ilgili çok daha ciddi düşünebiliriz. Şansımız var" diye konuştu.
BATE Borisov karşısında rövanşta seyircilerinden yoksun mücadele edeceklerinin hatırlatılması üzerine Kocaman, "Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarıdır. Benim futbolculuk dönemimden beri yaşayarak öğrendiğim şeylerden biriydi bu. Bir kez daha ceza maçı oynayacağız. En büyük gücümüzden yoksun olacağız. Bunu anlayabilmek bir seyircinin kendisine, kulübüne zarar vermesini onaylamak ve anlayabilmek mümkün değil, akıl alır gibi değil. Ulus olarak ortak özelliğimiz herhalde her şeye kişisellik açısından bakıyoruz. Anlamsız bir ceza ile karşı karşıyayız" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)