BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKKTC'ye British Airways ve Deep Purple indi----

KKTC'ye British Airways ve Deep Purple indi

KKTC'ye British Airways ve Deep Purple indi
24 Mayıs 2014 - 15:19 www.finansgundem.com

KKTC'nin Ercan havalimanı alışık olmadığı bir gün yaşanıyor

Kıbrıs sorunu nedeniyle uluslararası uçuşlara kapalı olan ve sadece Türkiye üzerinden seferler yapılabilen Lefkoşa Ercan havalimanına dünyanın ünlü Rock gruplarından Deep Purple, İngiliz hava yolu şirketi British Airways'den kiralanan özel uçağı ile indi. British Airways, Türkiye üzerinden gelse de Ercan'da alışılmadık bir görüntü verdi. Deep Purple bu akşam Lefkoşa'da Kıbrıslı Türklere konser verecek 

Rumların uluslararası etkinlikleri engelleme girişimleri nedeniyle yabancı ünlü gruplar KKTC’ye ender geliyor. Bu nedenle Deep Purple’ı KKTC Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı.



Deep Purple Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) 25’inci yıl etkinlikleri kapsamında bu akşam Lefkoşa’da konser verecek. Konsere, Kıbrıslı Türklerin yanı sıra, Güney Kıbrıs'taki Rum ve yabancıların da akın etmesi bekleniyor.

Deep Purple'ı Ada'ya getiren üniversite, halka açık ve ücretsiz konser için özel bir konser alanı yaptı. (Ömer Bilge/ Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)