BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKTC'de kabinede değişiklik----

KKTC'de kabinede değişiklik

KKTC'de kabinede değişiklik
26 Temmuz 2022 - 12:32 www.finansgundem.com

KKTC'de Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Sunat Atun'un yerine yine UBP Milletvekili Alişan Şan atandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sunat Atun'un istifasını kabul etti ve Atun'dan boşalan Maliye Bakanlığı görevine Alişan Şan'ı atadı.

Başbakan Üstel, açıklamasında, "Kendisine (Atun) çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Partimizin bir milletvekilidir, bundan sonra partimizin bir milletvekili olarak görev yapacaktır." ifadesini kullandı.

"Ülkemizin menfaati doğrultusunda hareket ediyoruz"

Bütün çalışmaların ülke için olduğunun altını çizen Üstel, "Ülkemizin menfaati doğrultusunda hareket ediyoruz. Birlik beraberlik içerisinde ülkemizin sorunlarını hep birlikte aşacağız. Ulusal Birlik Partisinde bu tür değişimler her zaman olmaktadır, bu da onlardan biridir." değerlendirmesinde bulundu.

Atun, Maliye Bakanlığı bünyesindeki Kıbrıs Türk Elektrik Kurumunun (KIBTEK) Başbakanlığa bağlanması kararının ardından bu sabah istifasına ilişkin yazılı açıklama yapmıştı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu: Vaka sayılarındaki artış yeniden düşüşte

 

Almanya'da genç nüfus 1950'den beri en düşük seviyede

 

KKTC'de piyango skandalı

 

AB'den Kıbrıslı Türklere mali destek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)