BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKTC seçimlerinde Ersin Tatar önde----

KKTC seçimlerinde Ersin Tatar önde

KKTC seçimlerinde Ersin Tatar önde
26 Eylül 2020 - 10:44 www.finansgundem.com

KKTC'de 11 Ekim'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ülke genelinde yapılan kapsamlı ankete göre Başbakan Ersin Tatar, Mustafa Akıncı'nın ortalama 5 puan önünde.

KKTC, Cumhurbaşkanlığı seçimleri 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak. Seçimlere kısa bir süre kala, Optimar Araştırma Şirketi 12-20 Eylül tarihleri arasında seçim araştırması yaptı. 1200 kişiyle yüz yüze yapılan anketlerde çarpıcı sonuçlar dikkat çekti. Katılımcılara ilk tur seçimde, aralarında Başbakan Ersin Tatar, Mustafa Akıncı, Tufan Erhümer gibi isimlerin de olduğu 8 isimden kime oy verecekleri soruldu. Ankete katılanların yüzde 30.7’si Ersin Tatar, yüzde 26.3’ü Mustafa Akıncı, yüzde 13.8’i ise Tufan Erhüner’e oy vereceklerini söyledi. Ankete göre Tatar, mevcut Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya ilk turda 6, ikinci tura kalması halindeyse 10 puan gibi bir fark atıyor. Sonuçlar Akıncı’nın Cumhurbaşkanlığı süresince yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle Ada halkının desteğini yitirdiğini gösterdi. 

Devlet vatandaşını ABD'ye dinletmiş

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)