BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKızılay'dan depremzedelere 70 milyon TL'lik alışveriş kartı ----

Kızılay'dan depremzedelere 70 milyon TL'lik alışveriş kartı

Kızılay'dan depremzedelere 70 milyon TL'lik alışveriş kartı
03 Mart 2023 - 17:05 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Kızılay, depremzedelere 70 milyon TL değerinde 140 bin adet alışveriş kartı dağıtacağını açıkladı.

Kızılay, afetzedelerin gıda ürünleri ve hijyen malzemeleri gibi temel ihtiyaçlarını en yakınlarındaki zincir marketlerden karşılamaları için “Alışveriş Kartı” uygulaması başlatıyor.

Zincir marketlerin faaliyette olduğu 7’si afet bölgesindeki iller olmak üzere toplamda 76 ile tahliye edilen afetzedeler için ilk etapta toplam 70 milyon TL değerinde 140 bin adet “Kızılay Alışveriş kartı” dağıtılacak.

ALIŞVERİŞ KARTLARINI KIZILAY ŞUBELERİ DAĞITACAK

Afetzedelerin alışveriş kartlarından yararlanabilmesi için bazı şartların olduğunun belirtildiği konuya ilişkin açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Kartlar, tahliye bölgelerindeki afetzedeler ve iş yerlerinin açılmadığı iller haricindeki afetzedelere Türk Kızılay İl Merkez Şubeleri tarafından dağıtılacak. Ancak afetzedelerin bu kartlardan yararlanmaları için bazı kriterler olacak. Belirlenen afetzedeler kartlarını almak için Kızılay şubelerine başvuru yapabilecek. Afetzede vatandaşlara verilecek kart sayısı hanedeki kişi sayısına göre değişiklik gösterebilecek. Kart ile birlikte afetzedelere kartın kullanımına ilişkin kılavuz/broşür dağıtılacak. Kartların son kullanım tarihi ise 01.05.2023 olacak.”

CHP'nin Kızılay ile ilgili araştırma önerisi reddedildi

 

Kılıçdaroğlu'ndan Kızılay tepkisi: Getirin hepsini alacağız

 

Kızılay Başkanı'ndan 'Ahbap'a parayı iade edin' yorumuna yanıt: Bakarız

 

Türk Kızılay'dan 'çadır' açıklaması

 

 

 

 

 

 

 

 





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)