BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKıyamete üç dakika kaldı!----

Kıyamete üç dakika kaldı!

Kıyamete üç dakika kaldı!
24 Ocak 2015 - 13:00 www.finansgundem.com

Atom Bilimcileri Bülteni (BAS), dünyanın sonunu sembolize eden "Kıyamet Günü Saati"ni iki dakika ilerletti

Dünyanın sonunu sembolize eden Kıyamet Saati, nükleer tehdit ve iklim değişikliği nedeniyle iki dakika ileri alınarak 11.57'ye getirildi. Saat 12.00'ye geldiğinde her şey bitecek.

Aralarında Nobel ödüllü bilim insanlarının da bulunduğu Atom Bilimcileri Bülteni (BAS), dünyanın sonunu sembolize eden "Kıyamet Günü Saati"ni iki dakika ilerletti. "Akrep 12.00'yi gösterdiğinde her şey için çok geç olacak" diyen bilim adamlarının saatine göre dünyanın sonunda üç dakika kaldı. Riskin en büyük sebepleriyse atom silahlarının kullanılabileceği savaş riskinin artması ve küresel iklim değişikliği. BAS Direktörü Kennette Benedict, iklim değişikliğinin deniz seviyelerinin yükselmesine ve kuraklığa neden olacağını söyledi. ABD'de faaliyet gösteren kurum, kıyamet saatini 11.57'ye getirme kararını, Nobel ödüllü 18 bilim insanının da bulunduğu Kefiller Kurumu'na danışarak verdi. Kıyamet Saati, ABD'yle Sovyetler Birliğinin arasındaki gerginliğin azaldığı 1960'ların başında geriye alınarak 11.48'e çekilmişti.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rözer24 Ocak 2015 18:37

    Nükleer tehdit,bir delinin düğmeye basmasıyla bütün dünyada bir anda canlıları yok edebilecek önemli bir risktir.Bu konuda Medya sahipleri,hukukçular,devletleri yönetenler üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeli.Yoksa,kıyametin zamanını sadece evreni yoktan var eden bilir.

  • salo24 Ocak 2015 17:14

    herşey normal kopan birşey varsa oda parelel in ipliği

  • Ender DOSAN24 Ocak 2015 16:11

    Valla onu bunu bilmem bu parasal genişlemeler böyle devam ettikçe piyasalar şişip duruyor herhalde bunun sonuda kıyamet olur gibime geliyor.Bunu herkes biliyor zaten de tarihini bilen yok onun için mutlu mesut yaşıyoruz şimdilik

  • metin24 Ocak 2015 15:26

    Bilim adamları da sacmalayabiliyormus demekki.