BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKıvanç'ın 3 milyon dolarlık çöküntüsü!----

Kıvanç'ın 3 milyon dolarlık çöküntüsü!

Kıvanç'ın 3 milyon dolarlık çöküntüsü!
18 Eylül 2013 - 09:56 www.finansgundem.com

Kuzey Güney dizisi ve Kelebeğin Rüyası filmi nedeniyle psikolojik çöküntü yaşayan Tatlıtuğ, milyon dolarlık reklam kazançlarıyla rehabilite oluyor...

Mavi Jeans'in Four Seasons Hotel'de düzenlenen lansmanına katılan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz sezon çalışmaktan yorgun düştüğünü söyledi.
"PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKTÜM"
"Kuzey Güney dizisi ve Kelebeğin Rüyası filminin çekimlerini birlikte götürdüğüm için psikolojik olarak çöküntü yaşadım" diyen Tatlıtuğ, yaz aylarında ise yeterince dinlendiğini ve yeni projelere hazır olduğunu belirtti.
Ün­lü oyun­cu Kı­vanç Tat­lı­tuğ yi­ne bir re­ko­ra im­za at­tı. Di­zi­le­rin en çok ka­za­nan oyun­cu­su un­va­nı­nı elin­de bu­lun­du­ran Tat­lı­tuğ, rek­lam­la­rın da en çok ka­za­nan oyun­cu­su ol­du. 3 sezon­dur rek­lam­la­rın­da boy gös­ter­di­ği bir je­an mar­ka­sıy­la söz­leş­me ye­ni­le­yen Tat­lı­tuğ, bu an­laş­madan 3 mil­yon do­lar al­dı. Son ola­rak rol al­dı­ğı ban­ka rek­la­mın­dan 2 mil­yon do­lar alan Tat­lı­tu­ğ’­un, yeni rek­lam­larındaki partneri  dün­ya­ca ün­lü man­ken Bar­ba­ra Pal­vi­n’­in 500 bin do­lar al­dı­ğı öğ­re­nil­di.
HEP O HA­TIR­LA­NI­YOR
Al­dı­ğı üc­ret­le part­ne­ri­ni 6’ya kat­la­yan Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ’­un rek­lam üc­re­ti­nin kat­la­na­rak artma­sı­nın  ne­de­ni ise; ya­pı­lan araş­tır­ma­lar­dan çı­kan so­nuç­lar ol­du. Rek­lam­la­rın hatırlanma oran­la­rı­nı araş­tı­ran Ad­watch ad­lı şir­ket, sa­de­ce 3 rek­la­mın %3 ha­tır­lan­ma oranının üze­ri­ne çı­ka­bil­di­ği­ni açık­la­dı. Bu üç rek­la­mın iki­si Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ’­un rol al­dı­ğı reklam­lar ol­du.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)