BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Kirli itiraf'a sert yanıt: Yazıklar olsun!----

'Kirli itiraf'a sert yanıt: Yazıklar olsun!

'Kirli itiraf'a sert yanıt: Yazıklar olsun!
18 Haziran 2013 - 19:06 www.finansgundem.com

CNN International'ın ünlü gazetecisi Christiane Amanpour Takvim gazetesine ateş püskürdü...

CNN International'da yaptığı programlarla tanınan ünlü haberci Christiane Amanpour, bugün Takvim gazetesinde manşetten yayımlanan hayali söyleşiye Twitter'dan yanıt verdi.Amanpour, "Benimle yapılmış SAHTE röportaj yayınladığın için yazıklar olsun @Takvim" diye tweet attı.
Hayali söyleşiyi yapan Takvim Haber Müdürü Mevlüt Yüksel ise Amanpour'a, yine Twitter üzerinden cevap verdi. Yüksel, "Selam, Christiane. Düzmece röportajı yapan gazeteci benim. Cidden gerçek olduğunu mu düşünüyorsun? Sadece bir iğnelemeydi. Eğer benimle irtibata geçmek istersen, @arwaCNN'dan (CNN İstanbul muhabiri Arwa Damon) rica et" diye İngilizce tweet attı.
Yüksel ardından da Türkçe olarak ekledi:
"Amanpour hanım Takvim'e, dolayısı ile bana yanıt vermiş. Biz de kendisine yanıtı verdik. Umarım anlamıştır."
TAKVİM MANŞET YAPMIŞTI
Takvim gazetesi, "Kirli itiraf!" başlığıyla yayınladığı hayali söyleşiyi, "Gezi eylemlerini çarpıtarak Türkiye'yi savaş bölgesi gibi gösteren CNN International'ın ünlü sunucusu Christiane Amanpour, Takvim'e konuştu: Her şeyi para için yaptık" şeklinde duyurmuştu.
İç sayfadan devam eden söyleşinin son bölümünde ise okuyuculara şu not iletilmişti: "CNN, Gezi Parkı olaylarını tüm dünyaya yalanlarla duyurdu. Biz de affınıza sığınarak CNN'in anlayacağı dilden bir asparagas haber yaptık. Mevlüt Yüksel'in Christiane Amanpour röportajı gerçek dışıdır..."

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş19 Haziran 2013 09:41

    Böyle kötü bir ithamdan ve yalandan "Gerçek mi sanıyorsun?" diyerek kurtulabileceğinizi mi sanıyorsunuz sayın Yüksel? İsim yapmak, o arada size sorgulamadan anında inanacak kişileri manipüle edip olaylar hakkında maksatlı bir şekilde yanlış bilgilendirmenin savunulacak bir yanı yoktur. Maksatlı rezaletler bunlar.