BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKipa hisseleri satış haberiyle çakıldı!----

Kipa hisseleri satış haberiyle çakıldı!

Kipa hisseleri satış haberiyle çakıldı!
10 Haziran 2016 - 09:57 www.finansgundem.com

Tesco Kipa'nın Migros'a satış fiyatı hissenin düşmesine neden oldu

Bugün KAP'a yapılan açıklamalarla günlerdir piyasayı meşgul eden Kipa-Migros anlaşmasının yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamalarda ,Tesco Kipa'nın sermayesinin yaklaşık yüzde 95,5'ine tekabül eden hisselerinin tamamının Migros'a satışına ilişkin olarak 10 Haziran 2016 tarihinde taraflar arasında hisse alım satım sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

Açıklamada her nekadar fiyatın hisse devrinin yapılacağı tarih itibariyle düzenlenecek bilançoya göre yapılacak uyarlamaya tabi olacağı belirtilse de, sözleşmede toplam satın alma bedelinin hisse başına 0,2375 TL olarak belirlenmiş olması Kipa hisselerinin yüzde 19.6 düşüşle taban olmasına ve 1.88 TL fiyat ile en çok düşenler listesine girmesine neden oldu.

MİGROS HİSSELERİ YÜKSELDİ

Migros hisseleri dünkü kapanışına göre yüzde 7'ye yakın yükselerek 18.06 TL fiyat ile en çok yükselen hisseler listesine girdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)