BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKilis'teki polis müdürü görevinden oldu----

Kilis'teki polis müdürü görevinden oldu

Kilis'teki polis müdürü görevinden oldu
14 Ocak 2014 - 15:35 www.finansgundem.com

Kilis'te Terörle Mücadele Şube Müdürü Devlet Çıngı görevden alındı

Uzun süreden bu yana Kilis'te Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yapan ve sabah saatlerinde İHH deposuna yönelik yapılan aramada da bulunan Devlet Çıngı, öğleden sonra valilik kararıyla görevden alındı. Emniyet yetkilileri, görevden almanın valilik kararıyla yapıldığını doğrularken, gerekçesine ilişkin bilgi vermedi.

VAN'DA 18 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında 6 ayrı kentte yapılan eş zamanlı El Kaide operasyonunda Van'da 18 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Değişik adreslerde arama yapa, doküman, bilgisayar ve kitaplara el koyan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin gözaltına aldığı 18 kişi arasında 2009 yılında Van'da yapılan El Kaide operasyonunda gözaltına alınıp, serbest bırakılan veya davası halen süren bazı kişilerin de olduğu kaydedildi. Dosyaya gizlilik kararı getirildiği ve avukatların halen bu dosyalara ulaşamadığı bildirildi. Gözaltına alınan 18 şüphelinin Van Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ederken, kendileri ile görüşmeye giden avukatlar da Emniyet Müdürlüğü'nden çevrildi.

İSTANBUL'DA 3, KAYSERİ'DE 1 GÖZALTI

Bu arada Van Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile eş zamanlı yapılan operasyonlarda İstanbul'da 3, Kayseri'de 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişiler, sorgulanmak üzere Van'a götürüldü.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan YARAŞAN14 Ocak 2014 16:48

    Siz nerede yaşıyorsunuz diyenlere...Her gün yolsuzluk haberinin olduğu,ve o yolsuzluk haberini ortaya çıkaranların görevden alındığı,hükümete hiç bir şekilde güvenin kalmadığı bir yerde...Ya siz nerede yaşıyorsunuz acaba...sizler için her şey güllük gülüstanlıksa yola devam edin lütfen biz sizleri tutmayalım..??

  • engin engin14 Ocak 2014 16:06

    "akp ye oy verenler bile başbakan ve onun tayfasını hükümette görmek istemiyor" !!!! siz nerde yaşıyorsunuz, hiç mi çevrenize bakmıyorsunuz, acayip doğrusu...

  • Yapıcı eleştiri14 Ocak 2014 15:57

    Bu iş artık kabak tadı verdi, yok dış mihrah, yok cemaat, ne durumu varsa herkes yargıya hesap verir, millet oy verdi diye ülkenin tapusunu mu aldığınızı zannediyorsunuz?

  • Volkan YARAŞAN14 Ocak 2014 15:54

    hükümete bak sen.Suçluları yakalayan polisi görevden alıyor.Ucu kendilerine dokunacak diye yapmadığı şeyler kalmadı.Ama bu çırpınmalar boşa akp ye oy verenler bile başbakan ve onun tayfasını hükümette görmek istemiyor