BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun kardeşi işten atıldı----

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi işten atıldı

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi işten atıldı
23 Ocak 2013 - 14:28 www.finansgundem.com

CHP liderinin kardeşi inşaat bekçisi olduğunun ortaya çıkmasının ardından işten atıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Maliye'nin denetimine takılmasın diye inşaat sahibi tarafından işten atıldı. Hürriyet'in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İzmir Gaziemir Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi’nde bekçi olarak çalışan en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun bu sabah işten çıkartıldığı öğrenildi.
Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde toplanan partisinin MYK toplantısında “Kardeşim Celal’i işten çıkartmışlar” dedi. Gelişmeyle ilgili olarak Hürriyet’e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de “Genel başkanımızın kardeşinin çalıştığı şirkete yönelik bir denetim süreci başlatılmış. Maliye defterlerini incelemeye almış. Bu sürece bağlı olarak Celal Kılıçdaroğlu bu sabah işten çıkartılmış” dedi.
Tekin, “Eşkıya dağda değil, kente inmiş. Namuslu bir siyasetçinin, evine alın teriyle kazanılmış parayla alınmış ekmek götürmekten başka derdi olmayan kardeşine bile tahammül edilemiyor. Celal beyin bekçilik yaptığına ilişkin haberin gazetelerde yer almasının ardından maliye şirkete yönelik denetim başlatmış.
Bu denetimden korkulmuş olacak ki yönetim işten çıkartma gerçekleştirmiş" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CHP23 Ocak 2013 16:19

    CHP liler sizi bir CHP li olarak kınıyorum. şimdiye kadar çalışıp ekmek parası kazanan kişiyi bir oy uğruna deşifre ederek işsiz kalmasına neden olduğunuz için. ne olduda bu kişinin çalıştığı ünvan ve yer basına çıktı. şunu bilinki bu polemiklerinizle devam edecek olursanız size oy verecek kimseyi bulamıyacaksınız.