BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan şok iddia!----

Kılıçdaroğlu'ndan şok iddia!

Kılıçdaroğlu'ndan şok iddia!
14 Mart 2014 - 08:22 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgili şok bir iddia ortaya attı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgili oldukça ilginç bir iddia ortaya attı. Kılıçdaroğlu, Karamanoğlu öldürülmeden önce elektriklerin kesildiğini ve kimin ateş ettiğinin belli olmadığını iddia etti.

Zonguldak'ta halka hitap eden Kılıçdaroğlu Burak Can Karamanoğlu'nun ölümü ile ilgili şoke eden iddiada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Halkı bölüyor halkı uyardım sakın provokasyonlara girmeyin diye. Dün Kasımpaşa'da gencecik çocuğumuz öldürüldü ama öldürülmeden önce bütün elektrikler söndürülüyor kimin ateş ettiği belli değil.

O da anne çocuğu  yazık günah degil mi? İktidardan gidecek o da biliyor gideceğini. Provokasyonlarla ayakta durmaya çalışıyor.  Hitlerin yöntemi gibi" dedi.
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • efe14 Mart 2014 17:04

    Bunların dilleri başka söyler gönülleri başka konuşurken izleyin ezberlenmiş cümleler

  • nef's14 Mart 2014 14:01

    Cahil, rabbine karşı günah işlemekte nefsi isteğine boyun eğendir.

  • nasihat14 Mart 2014 13:39

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • dusundurucu14 Mart 2014 11:07

    elektırıkler nasıl kesılıyor o anda bunun cevabını kımse veremıyor..elektırıgı sıradan bır vatandasın kesemıyecegıne gore ve sadece yekılıler tarafından kesılecegıne gore bu durum bıraz saibeli..nedır bu boyle! elektırıkler kesiliyor ardından cocuk oluyor. organze bır ıs acıkçası.chp lı degılız ama chp ye bu konuda hak vermek gerekır

  • keenaan14 Mart 2014 10:40

    Baş provaköter sizsiniz....

  • Ulusalcı14 Mart 2014 10:19

    İç ve dış güçler organizazyonlarıyla Akp diskalifye edilip gelecek için Cemaat Chp ve Mhp koalisyon iktidarı dizay edilmeye çalışılıyor. tarafları buna ısıtmak için bu secimlerde itifaklar yapılarak taraflar hazırlanıyor bu yeni Cemaat chp mhp ulusalcı cephe kolaisyon hukumetine. bakalım halk onayıda gelecekmi

  • Mert14 Mart 2014 09:23

    vay vay vay ne nitelikli bir muhalefetimiz varmış! muhteşem üçlü muhalefetinin meziyetleri; karalama kampanyaları üretmek, toplumsal kargaşalar çıkarmak, ekonomiyi çökertmek, finansal piyasaları bozmak... böylece Akp yıpranır halkın gözünden düşer ve herkes gelir bize oy verir manıtığı güden muhalefet! hadiyin bakalım gazanız mubarek ola!

  • Evren 14 Mart 2014 09:16

    Ey Chp Mhp Cemaat koalisyonu, karalamaya kötülemeye, yakıp yıkmaya bozgunculuk yapmaya, ekonomiyi çökertmeye piyasaları bozmaya devam edin! sanıyormusunuz ki bu yöntemle halk sizi iktidar yapar? başka ne gibi maharetleriniz var toplumun size oy vermesi için?

  • Ulaş Emre14 Mart 2014 09:03

    İyice abarttı bu muhalefet! bari eylemcilerin arasına Erdoğan gizlenmişti sağa sola ateş etti ve çoçuk vuruldu deseydi! İktidar topluma verecekleri bir şey olamayışının çaresizliğiyle ve iktdar hırsıyla İyice gözleri bürümüşbu muhalefetin. metodlarıyla projeleriyle çözümlremeleriyle çıkıp toplumdan iktidarı isteseler ya! ama hiç birsey yk tek umutları çamur atmak karalama ve hocanın onlara servis ettikleri! yazıklar olsun bunlara yazıklar olsun!