BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan ilkeler ittifakı için flaş açıklama----

Kılıçdaroğlu'ndan ilkeler ittifakı için flaş açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan ilkeler ittifakı için flaş açıklama
28 Şubat 2018 - 03:56 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideriyle yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Kılıçdaroğlu'nun ilkeler ittifakına sıcak baktığı şeklindeki açıklamasını "Siyasette ittifak sezonu açıldı" şeklinde değerlendiren Selvi'nin yazısı şöyle:

Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya, Milliyet’ten Serpil Çevikcan, Cumhuriyet’ten Ayşe Sayın ve Hürriyet’ten Deniz Zeyrek ile birlikte önce Başbakan Binali Yıldırım’la sohbet ettik, sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik.

Başbakan’a BMGK’nın Suriye’yle ilgili ateşkes kararının Afrin operasyonunu kapsayıp kapsamadığını sorduk. “Hayır kapsamıyor” karşılığını verdi. Rusya ve Fransa yetkililerinin Afrin’i kapsadığı yönündeki sözlerini hatırlattık. Başbakan, “Herkes her şeyi söyleyebilir. Önemli olan bizim ne söylediğimizdir. Biz başkasının söylediğiyle hareket etmeyiz” dedi. “Kapsamıyor” diye kestirip attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis’teki makam odasında bir araya geldik. Söz doğrudan sağlık durumuna geldi. Kemal Bey, “Aynı rahatsızlık pederde de var, abimde de var” dedi. Ancak araya kurultay girince operasyonu geciktirmiş.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya28 Şubat 2018 05:46

    7 düvel Türkiye ye birleşip saldırırken son derece makul olan Ak parti ve MHP ittifakına söz söylemekle ne olduklarını ortaya çıkarıyorlar zaten.