BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet----

Kılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet

Kılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet
19 Haziran 2018 - 22:57 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, Ak Parti mitingine katılan Tansu Çiller'e, "Amerika'da mal mülk edinen adamın ne milli şuuru. Ediniyorsan Türkiye'de edin. Amerika'da gidiyorsun hanlar hamamlar alıyorsun sonra milli şuur" ifadeleriyle yüklendi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakan Tansu Çiller’in Ak Parti mitingine katılmasını, “Varlığına itirazım yok da milli şuur demesi benim ağırıma gitti. Amerika’da mal mülk edinen adamın ne milli şuuru. Ediniyorsan Türkiye’de edin. Amerika’da gidiyorsun hanlar hamamlar alıyorsun sonra milli şuur! Hadi canım ne milli şuuru. Eğer gerçekten kendi felsefesine bağlıysa bir gün önce Süleyman Demirel’in ölüm yıl dönümüydü gider oraya katılır insan. Belli çıkar odaklarının telkinleriyle gidiyorsun oraya. Bu ülkede başbakanlık yapmışsın sen” sözleriyle eleştirdi.

"BAY KEMAL VE BAY MUHARREM" YANITI


Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bay Kemal ve Bay Muharrem diyerek konuşmasına yanıt verdi.

“CESARET EDEMİYOR”

Kılıçdaroğlu, “Şimdi ben ona ne söyleyeyim? Ne derse desin bu kaybedeceğini gösteriyor. Kısır tartışmalara bizi çekmek istiyor. Ben kısır tartışmalara girmeyeceğim. Ben bu ülkeye umut vadediyorum. O bana Bay Kemal diyor. Başımın üstüne ne derse desin ama özgüveni varsa çıkar karşıma konuşur.

Benim karşıma çıkmaya cesaret edemiyor. Bakalım kim daha bilgili. Kimin ufku daha geniş. Biz 21. yy’ın güçlü Türkiye’sini kurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)