BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Aslı Özkısırlar mesajı: Türkiye bu zulmü haketmiyor----

Kılıçdaroğlu'ndan Aslı Özkısırlar mesajı: Türkiye bu zulmü haketmiyor

Kılıçdaroğlu'ndan Aslı Özkısırlar mesajı: Türkiye bu zulmü haketmiyor
02 Nisan 2021 - 21:23 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, "Hastanelerde boş yatak yok diye gencecik bir kadın hayatını kaybetti. Türkiye bu zulmü hak etmiyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "20 gündür hastanede boş yatak bekliyorum ben" paylaşımı yaptıktan 2 gün sonra hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar hakkında açıklama yaptı. 

Twitter'dan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bugün gerçekten çok öfkeliyim. Hastanelerde boş yatak yok diye gencecik bir kadın hayatını kaybetti. Bazen soruyorlar CHP ne yaptı diye; Adana'yı düşünün, büyükşehir belediye başkanımız bir sahra hastanesi kurdu pandemi dolayısıyla. Önce dalga geçtiler, sonra dalga geçtiler, sonra gelip mühürlediler. Aslı'yı boş yatak yok diye ölüme gönderenlerle, sahra hastanesini mühürleyenler aynı insanlar, aynı kafa, aynı zihniyet. Türkiye bu zulmü kabul etmiyor, bu zulmü hak etmiyor" dedi. 

Ne olmuştu? 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak hastanede yer bulamadığını söyleyen Aslı Özkısırlar’a 2 gün önce hastanede yer bulundu. Bu süreçte iki kez kalbi duran Özkısırlar, bu sabah hayatını kaybetti. Özkısırlar’ın hayatını kaybetmesinin ardından #AslıÖlmediÖldürüldü etiketiyle Sağlık Bakanlığına tepki gösterildi.

Aslı Özkısırlar, sosyal medya hesabından 24 Mart tarihinde "Nerdeyse 10 günden fazladır hastaneye yatış için bekliyorum. Yatak yok. Ama siz yapın kongrenizi. Benim çektiğim ağrının eziyetin ne önemi var sonuçta. Sürünerek ölürsünüz umarım” paylaşımı yapmıştı. 

Bunun üzerine açıklama yapan İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, “Hastane yatakları tam dolu olmamasına rağmen, uygun koşullar sağlanana kadar romatoloji servisine yatışının ertelenmesine karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındı

ABD Kongre binasında 'dış tehdit' alarmı

Vaka sayısı 42 bini geçti!