BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’na yeni ekonomi danışmanı----

Kılıçdaroğlu’na yeni ekonomi danışmanı

Kılıçdaroğlu’na yeni ekonomi danışmanı
01 Mart 2016 - 07:29 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, danışmanlarının arasına ekonomi dünyasından bir isim kattı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üç dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yapan Ekrem Kerem Oktay’ı Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Başdanışman olarak atadı.

1982 yılında Ankara’da doğan Oktay, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Hollanda Leiden Üniversitesi’nden Rekabet Hukuku alanında yüksek lisansını yapan Oktay, merkezi Ankara’da bulunan düşünce kuruluşu Türkiye Ekonomi Politika Araştırmaları Vakfı (TEPAV) bünyesinde analist olarak görev yaptı. Oktay, halen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Doktora Eğitimini sürdürüyor. Oktay’ın uzmanlık alanları, Makro Ekonomi Politikaları ve Anadolu Şehirleri’nin Ekonomik Kalkınma Süreçleri olarak biliniyor. Oktay, yeni görevine ilişkin, “Dünyada ve bölgede olduğu gibi Türkiye’de de büyük dönüşümler yaşanacak. Partimizin bu sürece olabildiğince hazırlıklı girmesi için çalışacağız. Önümüzdeki dönemde yeni çalışmalar yaparak öne çıkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)