BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan çok ağır çıkış!----

Kılıçdaroğlu'dan çok ağır çıkış!

Kılıçdaroğlu'dan çok ağır çıkış!
05 Haziran 2015 - 14:06 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 bin liralık tazminat davası açmasıyla ilgili olarak konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 100 bin liralık tazminat davası açmasıyla ilgili çok sert ifadelerle cevap verdi.

"AÇIK SÖYLEYEYİM AVUCUNU YALAR"

Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine açtığı tazminat davasına ilişkin, "Erdoğan tazminat davası açmış. 100 bin liralık. 100 bin lira onu tatmin eder mi bilmiyorum. Keşke 30 milyon avroluk dava açsaydı da oğluna paraları sıfırladınız mı derken biraz daha katkısı olurdu Açıkça söyleyeyim avucunu yalar." dedi.

ERDOĞAN'A BİR DE 'YSK' ELEŞTİRİSİ YAPTI

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a ilişkin eleştirilerine devam ederken, YSK'nın AK Parti'nin seçim yasağının ertlenemsine yönelik başvurusunu kabul ederek yasakların bugün saat 18.00'e kadar uzatılmasına ilişkin, "Seçim yasakların Erdoğan’ın muhalefete yönelik eleştirilerini biliyoruz. Cumhurun başkanı değil ki kendi partisini başkanı. En büyük zararı da kendi partisine demokrasiye veriyor. Erdoğan’dan çok YSK’yı konuşmamız lazım. Tarafsız davranacaklardı. Bunların hiçbirine uyulmadı. YSK açıkça iktidar partisini lehine görev yapıyor. Açıkça şunu söylesinler: Biz iktidar partisinin seçim kurulu üyesiyiz onlar için çalıştık. Kendi çocuklarına bunu desinler." dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FSFSF06 Haziran 2015 00:09

    DONT PANİK PAZAR BU İŞ TAMAM AKP GÜM

  • tc05 Haziran 2015 16:33

    bosgezenin bos kalfasi

  • Yakup 05 Haziran 2015 15:33

    senin de mitinglerin yayınlanacak neden gocunuyorsun, madem millet bu iktidardan hoşnut değil miting yayınlayan kanalı izlemez, neden korkuyorsun, yoksa sizin kirli çamaşırlarınızı son ana kadar anlatacaklar ve millet de zevkle dinleyecek diye mi?