BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP MYK'sı Ataşehir Belediyesi'nde toplanacak----

CHP MYK'sı Ataşehir Belediyesi'nde toplanacak

CHP MYK'sı Ataşehir Belediyesi'nde toplanacak
08 Aralık 2017 - 23:38 www.finansgundem.com

İngiltere'den bu sabah dönecek olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP MYK'yı olağanüstü olarak saat 12.00'de Ataşehir Belediyesi'nde toplama kararı aldı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasına CHP'den tepkiler sürerken Kemal Kılıçdaroğlu da CHP MYK'yı olağanüstü olarak saat 12.00'de Ataşehir Belediyesi'nde toplama kararı aldı.

'VERİLMEYECEK HESABIM YOK'

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, dün akşam kendisine destek vermek için belediye önünde toplananlara şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi belediye başkanı olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdim. Kendini şikayet eden ilk belediye başkanı benim. Hodri meydan. Kendi belediye başkanları gitsin kendilerini şikayet etsin. Bu iddiaların hepsi yargıya taşınmış ve bunlarla ilgili beraat kararı verilmiştir. Yargı elinizde, medya elinizde. Varsa kararttığımız bir şey söyleyin. Bu bir siyasi süreçtir. Hukuk burada çökmüştür. Bu bir siyasi tavırdır. Verilemeyecek hiçbir hesabım yok.”

CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Yaşanan gelişmelerin sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP MYK'yı saat 12.00'de Ataşehir Belediyesi'nde olağanüstü toplanmasına karar verdi.

'PAPUÇ BIRAKMAYIZ'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kararla ilgili şunları söyledi: “AKP kendi başkanlarını istifaya zorluyor. Bizim belediye başkanlarımız ise AKP’lilerin ellerinde bulundurduğu gücü siyasete alet ederek, iftiralar ve kumpaslarla görevden alınıyor. Başkanımız hakkında ileri sürülen 4 suçlama ile ilgili müfettiş gelmiş, inceleme yapılmış, raporlar hazırlanmış, hepsinden aklanmışken görevden alındı.”

Özel, Twitter’dan da şu paylaşımı yaptı: “Ankara’yı parsel parsel satan, İstanbul’a ihanet eden, FETÖ’nün imamı AKP’li belediye başkanları istifa etsin. Bizim başkanlarımız ise iftiralala görevden alınıyor. Buna pabuç bırakmayız. Yok öyle yağma” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da, “Man Adası belgeleri sonrası CHP’ye yönelik bir susturma operasyonunun parçasıdır” yorumunu yaptı. (Hürriyet)

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)