BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Ormanlar ortak varlığımız----

Kılıçdaroğlu: Ormanlar ortak varlığımız

Kılıçdaroğlu: Ormanlar ortak varlığımız
28 Ağustos 2021 - 14:59 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da Orman Yangınları Çalıştayı'ndaki konuşmasında, "Ormanlar ortak varlığımız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da 2'ncisi düzenlenen Orman Yangınları Çalıştayı'nda konuştu. Antalya ve Muğla'daki yangınların söndürülmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Ormanların ortak varlığımız olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ormanın partisi olur mu? Denizdeki balığın partisi olur mu? Akan suyun partisi olur mu? Varsa bir yanlışlık hep beraber gitmeliyiz üzerine. Orman bizim ormanımız, su bizim suyumuz, ormanda yaşayan canlılar bizim canlılarımız. Kısır çekişmelerin ve tartışmaların hiç kimseye fayda getirmediğini hepimizin bilmesi lazım" dedi.

"Orman yangınlarına karşı bir işbirliği konferansı düzenlemesi lazım"

Kılıçdaroğlu yangınlarla mücadele için önerilerini paylaştı. Yangın eğitim ve uygulama merkezleri oluşturulması gerektiğini söyledi. CHP lideri, yangınlara karış uluslararası iş birliği konferansı çağrısı da yaptı.

"İklim değişikliği var mı? Var. Dünyanın ortak sorunu mu? Evet, dünyanın ortak sorunu. En çok etkilenen yer neresi? Akdeniz havzası. İspanya'dan Türkiye'ye kadar. Bu çağrıyı yapmak en çok Türkiye'ye yakışır. Orman yangınlarına karşı Türkiye'nin bir işbirliği konferansı düzenlemesi lazım."

Kılıçdaroğlu, çalıştayın ardından Muğla'da vefat eden partisinin 18'inci Dönem Milletvekili Tufan Doğu'nun cenaze törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan provakasyon uyarısı ve itidal çağrısı

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)