BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Gazze'ye mi gidiyor?----

Kılıçdaroğlu Gazze'ye mi gidiyor?

Kılıçdaroğlu Gazze'ye mi gidiyor?
06 Eylül 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

CHP lideri bölgesel lider olma yönünde adımlarını hızlandırıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak Başbakanı Nuri El-Maliki’nin daveti üzerine bu ülkeye gitmesi, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve İstanbul Milletvekili Osman Korutürk’ün hafta başında Mısır’a gidecek olması, tartışmalara neden olurken, CHP’ye yeni davetler geliyor.
Başbakan Erdoğan’ın Gazze’ye gideceğini söylemesine karşın bu ziyareti gerçekleştirememesi üzerine CHP Gazze konusunda da girişimlerini artırdı. CHP heyetinin önümüzdeki hafta Mısır’a gerçekleştireceği ziyarette, Kılıçdaroğlu’nun olası Gazze ziyareti için Refah Sınır Kapısı’nın Mısır yönetimi tarafından kullandırılması konusununun da gündeme getireceği öğrenildi.
Tunus’a Ekim ayında gidilmesi planlanırken, Ürdün ve İran’dan gelen davetlere de yine yakın zamanda yanıt verilmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun Bağdat yönetiminin davetlisi olarak gittiği Irak’ta, kuzey bölgesinde temaslarda bulunamaması nedeniyle ziyaret takvimine Erbil’i de içerecek bir Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi teması eklenebileceği de kaydediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)