BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Devleti soyanın CHP'de yeri yok----

Kılıçdaroğlu: Devleti soyanın CHP'de yeri yok

Kılıçdaroğlu: Devleti soyanın CHP'de yeri yok
25 Ağustos 2023 - 01:20 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaroğlu, 'Devleti soyanların CHP'de yeri olamaz' ifadelerini kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun. Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP'de yeri yoktur, olmaz da!" dedi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda CHP'ye yönelik sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5'li çetelere hizmeti hiçbir zaman 'kalite' ve 'kalibre' olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve Saray sosyetesinin işidir. 22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun. Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP'de yeri yoktur, olmaz da!" dedi.

Kılıçdaroğlu: Faiz geliri elde edenler bir kuruş vergi ödemedi

 

Kılıçdaroğlu'ndan ekonomi için sahaya inin çağırısı

 

Kılıçdaroğlu: Hep beraber adaleti savunacağız