BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu-Demirtaş ne konuştu?----

Kılıçdaroğlu-Demirtaş ne konuştu?

Kılıçdaroğlu-Demirtaş ne konuştu?
16 Ekim 2015 - 11:56 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Meclis'te bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, TBMM'de bir araya geldi. Görüşme 11.00'de başladı. 2 lider arasındaki görüşme 40 dakika sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Terörden duyulan endişeleri konuştuk. Türkiye'yi bu noktaya ayrışan siyaset getirdi. CHP olarak ayrışan ayrışan değil beraber toplumdan yanayız. Gerginliği yaratanda sona erdirecekte siyasettir.

Başbakanın yaptığı açıklamalar çelişkiyle dolu. Ciddi bir yönetim boşluğu var. Yönetimde zaaf gösterdiyseniz istafa etmelisiniz. Sayın Davutoğlu, 2 bakanı azletmeli.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül16 Ekim 2015 21:00

    Dedeleri bu ülkeye savaş açtı o dönemin teröristleri. Şimdi kendi Atatürk'ün partisinde başkan aman Allah'ım dünya ne kötü. CHP bunu hak etmiyor. Chp çok kapasiteli insan kaynağı var ama bu değil.

  • Ali Ergül16 Ekim 2015 17:58

    Ruh ikizleri. Ikiside aynı görüşte aynı istikamette ne duruyorsunuz koalisyon yapsanıza. Atatürk'ün partisinin düştüğü durum ah Ah kimse inanmazdı galiba.