BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiev'de halk, Herson için yardım topluyor----

Kiev'de halk, Herson için yardım topluyor

Kiev'de halk, Herson için yardım topluyor
26 Aralık 2022 - 15:48 www.finansgundem.com

Aylardır savaşın sürdüğü Ukrayna'da, Herson kentindeki sivillere destek vermek amacıyla başkent Kiev'de insani yardım toplandı.

Ukrayna Kiev'deki Aziz Nicholas Katedrali'nin önüne sabah saatlerinde gelen tır, Rus saldırılarının hedefi haline gelen Herson şehrine gönderilecek insani yardım malzemeleriyle, vatandaşlar tarafından dolduruldu.

Kendi imkanlarıyla topladıkları gıda ürünlerini, kışlık kıyafetleri, oyuncakları, ısıtıcıları ve çeşitli eşyaları alana getiren kent sakinleri, Herson'a gidecek tırı doldurabilmek için büyük çaba gösterdi.

Herson'da yaşayanlara yardım amacıyla çeşitli ülkelerden getirilen ve kilisede depolanan jeneratör, elektrikli ısıtıcı ve diğer malzemeler de tıra yüklendi.

RUS SALDIRILARININ HEDEFİ: HERSON

Kasımda Rus birliklerinin çekilmesinin ardından yeniden Ukrayna ordusunun kontrolüne geçen Herson kenti, son dönemlerde Rus saldırılarının hedefi olmaya başladı.

Elektrik ve telefon hizmetlerinin verilmesiyle hayatın normale dönmesi için çalışılan şehirde son günlerdeki Rus saldırıları sonucu yaralanan ve hayatını kaybeden siviller oldu.

Ukraynalı yetkililer, en son 24 Aralık'ta Rus güçlerinin Herson kentine düzenlediği saldırıda 10 sivilin yaşamını yitirdiğini, 60'a yakın kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Ukrayna Rusya'ya İHA ile saldırı girişiminde bulundu

 

Ukrayna lideri Zelenskiy: Bu kışa dayanalım

 

Ukrayna'da orduya yardım için kilise ikonaları satışa çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)