BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiev 'vurduk' dedi... Moskova doğruladı!----

Kiev 'vurduk' dedi... Moskova doğruladı!

Kiev 'vurduk' dedi... Moskova doğruladı!
26 Aralık 2023 - 15:20 www.finansgundem.com

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanı Oleşçuk, Kiev'e ait savaş uçaklarının Kırım'da bir Rus gemisini vurduğunu açıkladı. Rusya, saldırı sonucunda bir savaş gemisinin hasar aldığını doğruladı.


Rusya Savunma Bakanlığı, büyük çıkarma gemisi Novoçerkassk'ın güdümlü füze taşıyan Ukrayna uçakları tarafından vurulduğunu açıkladı. Kırım Valisi Sergey Aksyonov, saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiğini, iki kişinin de yaralandığını söyledi.

Aksyonov, 6 binanın hasar gördüğünü, az sayıda insanın geçici barınma merkezlerine götürülmek zorunda kaldığını belirtti.Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, savaş uçaklarının bir Rus gemisini imha ettiğini duyurmuştu.

Saldırı sonrası çıkan yangın söndürülürken, bölge kordon altına alındı.Sosyal medyada ise liman bölgesinde büyük bir patlama meydana gelirken çekildiği iddia edilen görüntüler paylaşıldı.

Polonya’da inşa edilen ve 1980’lerin sonunda hizmete sokulan Novoçerkassk, saldırı amaçlı tasarlanmış bir gemi. Gemi, tanklar da dahil çeşitli zırhlı araçları taşıyabiliyor.Rusya, Ukrayna'ya ait Kırım'ı 2014'te ilhak etmişti.Uluslararası toplum bu kararı tanımamıştı. (BBC Türkçe)

Ukrayna, Rusya'ya ait üç tane Su-34 savaş uçağı düşürdü

 

Hollanda, Ukrayna'ya 18 adet F-16 gönderecek!

 

AB'den Ukrayna'ya 1.5 milyar euroluk yardım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)