BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKerry'den Ukrayna hükümetine çağrı----

Kerry'den Ukrayna hükümetine çağrı

Kerry'den Ukrayna hükümetine çağrı
03 Aralık 2013 - 23:48 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Yanukoviç'in kişisel bir karar verdiğini ve halkın hemfikir olmadığını söyledi


NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de gazetecilere açıklama yapan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Afgan hükümetine hızlı karar verme çağrısında bulundu. 
Nihai tarih vermeyen Kerry, Afgan halkına güven tesis edilmesi, ABD ve NATO'ya üye ülkelerin yeni eğitim misyonunu planlaması için ivedi kararın gerekli olduğunu söyledi. 
Kerry, Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Avrupa Birliği ile ortaklık anlaşması ve serbest ticaret anlaşması imzalamayı reddetmesinin ardından başlayan gösterilerle ilgili olarak da Avrupa ve müttefiklerinin, bu ülkenin kararı konusunda "teklif savaşını" önlemek istediğini belirtti. 
Ukrayna'da "inanılmaz sayıda" göstericinin bulunduğunu vurgulayan Kerry, Ukrayna hükümetinden "halkın sesini duymasını" isteyerek,Yanukoviç'in kişisel bir karar verdiğini ve halkın hemfikir olmadığını söyledi. 
"Modern bir Avrupa ülkesinde şiddetin yerinin olmadığını" belirten Kerry ayrıca, krizin çözümünde NATO'nun rolünün bulunmadığını da ifade etti. 
Öte yandan Kerry'nin, bu ay ABD'nin desteğini yinelemek amacıyla Haiyan tayfununun yerle bir ettiği Filipinleri ziyaret edeceği açıklandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)