BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKentsel dönüşümü Anadolu’ya açıyoruz----

Kentsel dönüşümü Anadolu’ya açıyoruz

Kentsel dönüşümü Anadolu’ya açıyoruz
02 Haziran 2013 - 06:56 www.finansgundem.com

Bakan Erdoğan Bayraktar, İstanbul ağırlıklı devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Anadolu’ya açacaklarını söyledi

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul ağırlıklı devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Anadolu’ya açacaklarını ve 2014 yılı sonuna kadar 400 bin konutun kentsel dönüşümünün tamamlanacağını söyledi.Bayraktar, TBMM’deki sohbetinde kentsel dönüşümün önümüzdeki dönemdeki rotasını anlattı. Bayraktar, şunları söyledi: “4 Ekim 2012’den bu yana kentsel dönüşüm çercevesinde 50 bin konutun yıkımı yapıldı. Yıl sonuna kadar bu rakam 200 bine ulaşacak. 2014 sonu itibariyle 400 bin konutun kentsel dönüşümünü tamamlamış olacağız.
Projenin büyük bölümü İstanbul’da Esenler, Bağcılar, Gazi Osman Paşa, Kartal, Kağıthane’deydi. Fikirtepe ve Ataşehir yeni dahil oldu. Antalya, Bursa bu konuda istekli ve hazırlıklı olan iller. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz çalışmaların yüzde 70’i İstanbul, yüzde 30’u diğer illerdi. Ancak yeni planımızda yüzde 70 Anadolu illeri olacak. Önümüzdeki dönem bu konuda hazırlığı olan Van, Erciş, Gaziantep, İzmir belediyeleriyle devam edeceğiz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)