BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKendi nişanında arka kapıdan kaçtı!----

Kendi nişanında arka kapıdan kaçtı!

Kendi nişanında arka kapıdan kaçtı!
30 Aralık 2013 - 09:24 www.finansgundem.com

Arka kapıdan kaçan Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, nişan töreni için gelen davetlileri ve nişanlısını şaşırttı

Ziynet Sali'nin ilan-ı aşk ettiği Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, önceki akşam sevgilisi Feyza ile Hotel Les Ottomans'da düzenlenen bir törenle nişanlandı. Nişandan görüntü alınmasına izin vermeyen ünlü futbolcu, nişan kutlamasını ise Etiler Şamdan'da yaptı. Sabah’ın haberine göre, aynı gün Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-1 yenen takım arkadaşları, Hamit Altıntop'u bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ancak Galatasaray kulübünün teknik ekibi ve yöneticileri, geceye katılmadı. Sabaha kadar süren partinin sonunda gazetecilere görüntü vermek istemeyen çiçeği burnunda nişanlılar, davetlileri bırakıp arka kapıdan kaçtı. Genç çiftin bu tavrı şaşkınlık yarattı.

Ziynet sali'ye çalım

Ziynet Sali, geçtiğimiz aylarda Hamit Altıntop'la birbirlerine aşık olduklarını ve bir süre ilişki yaşadıklarını itiraf edip "Denedik ama olmadı" demişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra Hamit nişanlandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)