BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKazlıçeşme'de mahşeri kalabalık----

Kazlıçeşme'de mahşeri kalabalık

Kazlıçeşme'de mahşeri kalabalık
16 Haziran 2013 - 15:36 www.finansgundem.com

AK Parti'nin Kazlıçeşme'de düzenleyeceği mitingde geniş güvenlik önlemi alındı.

AK Parti'nin 'Milli İradeye Saygı' mitinginin ikincisi Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Mitingin 17.30'da Başbakan'ın alana gelmesiyle başlayacağı öğrenildi. Miting öncesi alanda geniş güvenlik önlemi alındı. Alanın her tarafı bariyerlerle çevrildi. Polis meydana çıkan bütün yolları trafiğe kapattı. Meydanın belirli yerlerinde arama noktaları oluşturuldu. Katılımcılar buradan tek tek aranarak içeri alındı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Milli İradeye Saygı” mitinginin yapılacağı alanın büyük bir bölümü vatandaşlar tarafından dolduruldu. Zeytinburnu'na giren bütün yollar tıkanmış durumda.
AK Parti Kazlıçeşme Mitingi için büyük hazırlık
AK PARTİ'NİN MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ
AK Parti'nin Kazlıçeşme'de düzenlediği mitinge binlerce insan akın ediyor. Kimi kendi özel aracıyla kimileri ise deniz yolu ile miting alanına geliyor. Alana gelenlere şapka, bayrak ve kumanya dağıtılıyor. AK Parti, Ankara'da düzenlenen mitingin ardından bugün Kazlıçeşme'de ikinci mitingini düzenliyor. Mitinge hem İstanbul'dan hem de il dışından çok sayıda insan katılıyor. Mitinge katılanları alanın girişinde parti görevlileri karşılıyor. Görevliler katılanlara şapka, bayrak ve kumanya dağıtıyor. Mitinge gelenler Başbakan'a destek vermek için alana geldiklerini anlattı. Bursa'dan gelen bir vatandaş, "Tayyip'i hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Mezara kadar gideceğiz. Şuanda çok heyecanlıyız. Tayyip aşkı, bayrağın ve Müslümanların aşkı ile buraya geldik." ifadelerini kullandı.
AK Parti Kazlıçeşme Mitingi için büyük hazırlık
KAZLIÇEŞME'YE VAPURLU DESTEK
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Kazlıçeşme'deki "Milli İradeye Saygı Mitingi'ne vapurla gitti. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bugün 18.00'de Zeytinburnu Kazlıçeşme'de gerçekleştirilecek olan Milli İradeye Saygı Mitingi" için vapur kaldırdı. AK Partililer erken saatlerde Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği mitinge gitmek için İzmit Marina Vapur İskelesi'ne geldi. 
AK Parti Kazlıçeşme Mitingi için büyük hazırlık
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait, 'Atatürk' vapuruna binen partililer, vapurun kalkacağı saati heyecanla beklerken, vapurdaki misafirlere ikramlarda bulunuldu.  Vapuru dolduran genç yaşlı yaklaşık 600 kişi, saat 12.30 sularında kenardakilere el sallayarak Zeytinburnu İskelesi'ne doğru yola çıktı.
AK Parti Kazlıçeşme Mitingi için büyük hazırlık
BOMBA ARAMASI YAPILDI
AK Parti'nin bugün saat 18:00'da Kazlıçeşme Meydanı'nda yapacağı miting için hazırlıklar devam ediyor. Miting alanında dev hoparlörler vinçlerin yardımıyla konuşlandırıldı. AK Parti'nin bayraklarıyla donatılan miting alanında polis güvenlik tedbiri nedeniyle bomba araması yaptı. Bomba uzmanı ekipler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme Meydanı'ndaki konuşma yapacağı sahnede ve çevresinde özel eğitimli polis köpekleriyle bomba arama çalışması yaptı.
AK Parti Kazlıçeşme Mitingi için büyük hazırlık

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)