BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKazdağları Uluslararası Yoga Festivali----

Kazdağları Uluslararası Yoga Festivali

Kazdağları Uluslararası Yoga Festivali
25 Kasım 2016 - 15:14 www.finansgundem.com

Dünyanın oksijen seviyesi en yüksek beldelerinden Kazdağları’nın eteklerinde, çam kokulu ormanlar arasında, hayata iki günlük Yoga Molası...

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) yetkilileri, çağlar boyu sağlık, güzellik, güç ve dayanıklılığın simgesi olmuş Yogayla dolu, doğal bir haftasonuna çağırıyorlar meraklıları. Hatta büyük şehirlerin keşmekeşinde, kalabalık siyaset gündeminde, kışın eşiğinde enerjiyle dolmak, denge, mutluluk ve pozitif bakış açımızı koruyup, etrafa yaymak için herkesin denemesini öneriyorlar.

26 ve 27 Kasım tarihlerinde Kazdağları’nda, Orijinal Yoga Sistemi çalışmaları yapılacak. Nefes seansları, Yoga duruşları, omurgayı esnetip güçlendiren yöntemler uygulanacak. Konsantrasyon, meditasyonla zihinsel yetilerin güçlenmesi, derin gevşeme çalışmalarıyla, kısa sürede dinlenmenin, dinç ve zinde kalmanın kadim yöntemleri verilecek. Mutluluk, başarı, sağlık grafiğimizi yükseltmek için doğal ve denemeye değer bir haftasonu molası seçeneği!!!

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) ve Yoga Academy’nin hazırladığı festival Büyük Üstad Akif Manaf önderliğinde ve Yoga Academy eğitmenleriyle gerçekleşecek. Festival, Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Hotel’de gerçekleşecek.

Festival Programı:

26-27 Kasım /  2 gün 1 gece. 
Çalışmalar:
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,

26 Kasım Cumartesi:                       

11.00 - Yoga Seansı - Muladhara Çakra Çalışması - Özgüvenin geliştirilmesi (Çevremizle pozitif ve güven dolu   ilişkiler kurmak)

12.30 - Kahvaltı

14.30 - Meditasyon

15.30 - Nefes Çalışması

17.00 - Yoga Seansı - Svadhisthana Çakra Çalışması - Yaratıcılığın geliştirilmesi (Yaşamın ve duyguların doğal akışını gerçekleştirmek, neşe, sevinç, coşkuyla dolmak)

18.45 - Akşam Yemeği

19.45 - Yoga Ateşi Gösterisi

20.00 - Büyük Üstad ile İnteraktif Söyleşi

27 Kasım Pazar:                                

08.00 – Yoga Seansı - Manipura Çakra Çalışması - Kararlılığın geliştirilmesi (Kendini ve başkalarını kabullenmeyi öğrenmek)

09.30 - Kahvaltı

12.30 – Zayıflamak İçin Yoga

13.30 – Gevşeme Çalışması

15.00 – Yoga Seansı - Anahata Çakra Çalışması - Sevginin geliştirilmesi (Kendini ve başkalarını sevmeyi,  affetmeyi öğrenmek)

Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.

Festivale ilk kez Yoga ile tanışacak olanlar da katılabilir.

www.yogaacademy.com.tr
[email protected]
T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83

ORİJİNAL YOGA SİSTEMİ’NİN ANKSİYETE TEDAVİSİNE FAYDALARI

Huzursuz zihni sakinleştiren ve olumlu yaratıcı kanallara yönelten evrensel metoddur Orijinal Yoga Sistemi.
Anksiyete tedavisinde gevşeme ve nefes kontrolünün önemi büyüktür. Hızlı nefes endişeleri tetikler. Orijinal Yoga Sistemi’ndeki bilinçli nefes uygulamaları ile nefes derinleşip yavaşlar, sinir sistemi gevşer, kalp atışları dengelenir. Kişinin dikkati bedenden uzaklaşır böylece anksiyete kontrolü sağlanmış olur. Nefes darlığı, kızarma, uykusuzluk, gerilim yok olur. Zihin kontrol altına alınarak odaklanma gelişir.
Bütünsel ve kuvvetli bir dönüşüm aracı olan Orijinal Yoga Sistemi teknikleri sağlıksız bedeni sağlam bir vücuda , rahatsız zihni dingin zihne ve telaşlı hisleri huzurlu duygulara kavuşturur. Beden, zihin ve zeka bütünlüğü sağlanır ve farkındalık artar.
Düzenli uygulayan kişiler endişelerinden uzaklaşarak fiziksel ve ruhsal sağlıklarını kazanırlar. Depresyon semptomlarını kısa sürede aşarlar. Orijinal Yoga Sistemini uygulayarak siz de endişelerden uzaklaşabilir, huzurlu bir zihne, içsel sükunete ve mutluluğa ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)