BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKazan-İstanbul uçağı Moskova'ya acil iniş yaptı----

Kazan-İstanbul uçağı Moskova'ya acil iniş yaptı

Kazan-İstanbul uçağı Moskova'ya acil iniş yaptı
06 Nisan 2021 - 05:10 www.finansgundem.com

Tataristan'ın başkenti Kazan'dan havalanan yolcu uçağı, teknik bir sorun nedeniyle Moskova'ya acil iniş yaptı

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan İstanbul gitmek üzere havalanan Nordwind Airlines'a ait yolcu uçağının teknik bir sorun nedeniyle Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaptığı bildirildi.

Sputnik'teki haberde açıklamalarına yer verilen bir Rus yetkili, Nordwind Airlines'a ait Boeing 738 tipi yolcu uçağının sağ iniş takımındaki bir sorun nedeniyle acil iniş yaptığını söyledi.

Yetkili, "Kazan-İstanbul seferini yapan Boeing 738, sağ iniş takımının kapanmaması nedeniyle Moskova'daki Şeremetetvo Havaalanı'na acil iniş gerçekleştirdi. İniş sorunsuz bir şekilde yapıldı. Olayın nedenleri araştırılıyor" dedi.

Flightradars24.ru sitesinin verilerine göre uçak, Kazan Uluslararası Havaalanı'ndan kalktıktan sonra havada 15 tur attı.

Kazan Uluslararası Havaalanı Sözcüsü Adel Gataullin, uçağın kaptan pilotun aldığı kararla Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaptığını ifade etti.

Rus yolcu uçağı acil iniş yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)