BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKazakistan milli takımının tercihi Atlasjet----

Kazakistan milli takımının tercihi Atlasjet

Kazakistan milli takımının tercihi Atlasjet
19 Kasım 2014 - 13:20 www.finansgundem.com

Atlasjet, Kazakistan Milli Futbol Takımı’nın da tercihi oldu.

Sekiz senedir Türkiye ile Kazakistan arasında Charter seferler düzenleyerek Kazakistan’da hava taşımacılığı sektöründe kendine önemli bir yer edinen Atlasjet, Kazakistan Milli Futbol Takımı’nın da tercihi oldu. 16 Kasım Pazar günü İstanbul’da oynanan maç için Atlasjet’ten özel uçak kiralayan Kazakistan Milli Futbol Takımı, Türkiye’de gerçekleştirdiği tüm iç ve dış hat uçuşlarda Atlasjet’i tercih etti.

Türkiye ile Kazakistan arasında sekiz seneden bu yana düzenli olarak Charter seferler düzenleyen ve uçuşlarında sunduğu hizmet kalitesi ile Kazakistan pazarında yolcuların tercihi olan Atlasjet,  Kazakistan Milli Futbol Takımı’nın da tercihi oldu.                                      

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı kapsamında 16 Kasım Pazar günü İstanbul’da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşan Kazakistan Milli Takımı, Türkiye’ye seyahatinde Atlasjet’i seçti. Atlasjet’ten kiraladığı özel uçak ile 10 Kasım'da Almatı'dan Antalya'ya seyahat eden takım, burada maç öncesi hazırlık kampına girdi. Beş gün boyunca Antalya’da hazırlık çalışmaları yapan Kazakistan Milli Futbol Takımı, 15 Kasım Cumartesi günü Atlasjet ile Antalya’dan İstanbul’a uçtu. 16 Kasım Pazar akşamı Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşan takım, karşılaşmanın ardından aynı gece Atlasjet ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kazakistan'ın başkenti Astana'ya geri döndü. Kazakistan Milli Takımı Türkiye’de gerçekleştirdiği tüm dış ve iç hat uçuşlarında Atlasjet'i tercih etti.   
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)