BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKazada yaralanan Astsubay Kurt, hayatını kaybetti----

Kazada yaralanan Astsubay Kurt, hayatını kaybetti

Kazada yaralanan Astsubay Kurt, hayatını kaybetti
21 Nisan 2024 - 21:15 www.finansgundem.com

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kaza, dün akşam akşam saatlerinde Cizre ilçesine bağlı Alibey Mahallesi’nde meydana geldi. Yafes Mahallesi’nden Şerafettin Elçi Caddesine doğru seyir halinde olan Berat G. yönetimindeki 44 AEA 651 plakalı cip, kavşaktan çıkan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt yönetimindeki 06 BRY 645 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar, aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada sürücüler ile otomobildeki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ozan Y. yaralanırken, ihbarla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ALES SINAVI İÇİN İLÇEYE GİTMİŞLER

Yaralılardan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Kurt’un, görev yaptığı Beytüşşebap ilçesinden arkadaşı Astsubay Ozan Y. ile birlikte Cizre ilçesine ALES sınavı için gittikleri öğrenildi. Kurt’un cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Adana’ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Polisleri taşıyan servis aracı devrildi: Yaralılar var

Gana'da sıtmaya yakalanan Türk polisi şehit oldu

Polis aracı, arsaya devrildi: 3 yaralı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)