BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaymakam evinde ölü bulundu----

Kaymakam evinde ölü bulundu

Kaymakam evinde ölü bulundu
05 Şubat 2024 - 13:02 www.finansgundem.com

Ekinözü İlçe Kaymakamı Coşkun, evinde ölü bulundu. Başından vurulan Coşkun’un beylik tabancasıyla intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’dan (31) haber alınamayınca, bu sabah saatlerinde ekipler, lojmana gitti. Lojmana giren ekipler, Kaymakam Coşkun’un cansız bedeniyle karşılaştı. Başından vurulduğu belirlenen Coşkun’un cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü. Bekar olan Kaymakam Mesut Coşkun’un Kırıkkale’deki ailesine de acı haber verildi.

'ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kaymakamı Mesut Coşkun'un lojmanda ölü bulunmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

Mesut Coşkun’un hafta sonu hayatını kaybettiği ve beylik tabancasıyla intihar ettiği üzerinde duruluyor. Mesut Coşkun, Artvin Kemalpaşa Kaymakamı iken 23 Ağustos 2023 tarihinde Ekinözü’ne atanmış, 7 Eylül 2023’te de ilçeye gelerek göreve başlamıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dünyaca ünlü ödüllü aktör ölü bulundu

 

18 kişiyi katleden Maine saldırganı ölü bulundu!

 

MHP Antalya il yönetim kurulu üyesi evinde ölü bulundu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)