BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatliamı IŞİD üstlendi----

Katliamı IŞİD üstlendi

Katliamı IŞİD üstlendi
05 Aralık 2015 - 13:24 www.finansgundem.com

ABD'de 14 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı terör örgütü IŞİD üstlendi

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), ABD'nin California eyaletinde 14 kişinin hayatını kaybettiği bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik saldırıyı üstlendi.

İngiliz Daily Mail’in haberine göre; IŞİD, San Bernardino katliamını iki üyesinin yaptığını internet üzerinden yayın yapan radyoları Al-Bayan üzerinden duyurdu.

Öte yandan, saldırıyı eşi Syed Farook (28) ile gerçekleştiren ve IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'ye bağlılığını açıkladığı belirtilen Tashfeen Malik'in (27) dün bir fotoğrafı ortaya çıktı.

San Bernardino katliamının ‘terör saldırısı’ kapsamında değerlendirileceği açıklanmıştı. Bu bağlamda, soruşturmanın yerel polis güçlerinden alınarak ABD Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) soruşturmayı yürüteceği belirtildi.

ABD vatandaşı Syed  Farook ve Pakistan asıllı karısı Tashfeen Malik, uzun namlulu silahlarla geçen Çarşamba günü, engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna saldırı düzenlemişti. 

Saldırıda 14 kişi yaşamını yitirirken, 21 kişi de yaralanmıştı. Farrok ve Malik, daha sonra polisle girdikleri çatışma sonucunda ölü ele geçirilmişlerdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)