BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar'da Arjantinli muhabir canlı yayında soyuldu----

Katar'da Arjantinli muhabir canlı yayında soyuldu

Katar'da Arjantinli muhabir canlı yayında soyuldu
22 Kasım 2022 - 01:00 www.finansgundem.com

Dünya Kupası için Katar'da bulunan Arjantinli televizyon muhabiri Dominique Metzger, canlı yayında soyuldu.

Katar'da bir televizyon muhabiri canlı yayında soyulduArjantinli bir kadın televizyon muhabiri, Katar'da Dünya Kupası'nın açılış maçı ile ilgili haber yaparken canlı yayında soyuldu.

Hırsızlığın yapıldığını yayından sonra bir şişe su almak için cüzdanını arayınca soyulduğunu fark eden Dominique Metzger adlı gazeteci, polise giderek el çantasından para ve belgeler çalındığını bildirdi.

Arjantin'de yayın yapan Todo Noticias (TN) kanalına yaptığı açıklamada, polisin kendisine verdiği yanıt karşısında şoke olduğunu belirten Metzger, güvenlik yetkililerinin suçluyu bulacaklarını söylediklerini ve hırsızın cezasını kendisinin kesebileceğini belirttiklerini dile getirdi.

Polisin, "Bulunduğunda adalet sisteminin onlara ne yapmasını istiyorsunuz?" sorusu karşısında "kafasının karıştığını" söyleyen Metzger, polis memurlarına neden bahsettiklerini sorduğunu söyledi. Polis memurları Metzger'e, "Onu beş yıl hapis cezasına çarptırmamızı ya da sınır dışı etmemizi ister misiniz?" diye sorarak kararı kendisinin verebileceğini söylediklerini ifade etti.

"Onlara sadece cüzdanımı geri istediğimi, adalet sistemi adına karar vermeyeceğimi söyledim" diyen Metzger diğer şoke edici durumun da bir erkek polis tarafından ifadesinin alınmaması olduğunu sözlerine ekledi. Kadın muhabir başka bir yere götürülerek bir kadın polise durumu anlatmak zorunda kaldığını ifade etti.

Katar dünya şampiyonası sırasında hırsızlık ve diğer şiddet olayları ile mücadele etmek amacıyla stadyumların etrafına binlerce kamera ve her stadyumun içine de yüz tanıma teknolojisiyle desteklenen 15 bin yüksek çözünürlüklü kamera yerleştirdi.

Katar ve Çin arasında LNG anlaşması

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'dan ayrıldı

 

2022 Katar Dünya Kupası resmi taraftar şarkısı yayınlandı

 

Katar'daki Dünya Kupası'nda içki yasaklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)